«

«

Zář 16

Oba žákovské týmy odjely do Vlašimi (aktualizováno)

HC Vlašim-SK Sršni (SŽ) 13:1 (3:0,4:0,6:1)

V sobotu 15.9. 2012, zavítali starší žáci k prvnímu soutěžnímu utkání sezony na led tradičního, ale nepříliš oblíbeného soupeře, týmu HC Vlašim. Byť téměř v kompletní sestavě, navázali bohužel herně i výsledkově na obě předchozí přátelská utkání v Chrudimi a Chotěboři a podlehli vysoko 13:1. Naše hra působila neurovnaně a těžkopádně, byla málo důrazná a neproduktivní. Útěchou snad může být, že ostrá slova, která padala mezi hráči po utkání v kabině, nebyla namířena na protihráče, nebo rozhodčího, ale patřila vlastnímu výkonu, z čehož lze usoudit, že taková prohra nebyla nikomu lhostejná a doufat, že naše výkonnost bude stoupat.

Branky (nahrávky): Dytrych (Fišar)
Vyloučení: 9 : 7

Sestava:

Brankáři: Pekař, Wagenknecht

Obránci: Macháčková – Socha, Zíka – Bachtík

Útočníci: Fišar – Maháček – Dytrych, Koubský – Plíhal – Jestříbek, Kratochvíl

-oldaf-


MLADŠÍ ŽÁCI:

V sobotu dne 15. 9. 2012 hráli „mladšáci“ první mistrovské utkání s HC Rytíři Vlašim.

HC Rytíři Vlašim – Sršni Kutná Hora 5:4 (2:1, 3:3, 0:0), střely na branku 45:27 (16:10, 18:10, 11:7)

Góly: 2x Štěpán Havránek, 1x Václav Kadleček, 1x Robin Míšek.

Vyloučení: 4:3

Sestava:

Brankář: Krátký.

Obránci: Brich – Kopecký, Hnilička – Hladík.

Útočníci: Vojáčková – Havránek – Kadleček, Šimáček – Míšek – Bartoš.

Vstup do zápasu se nám povedl a ujali jsme se vedení. Bohužel jsme náskok neudrželi a soupeř nám při vlastním oslabení vstřelil branku. Do konce první třetiny soupeř přidal ještě jednu. Druhá třetina byla bohatá na góly na obou stranách. V průběhu třetiny náš brankář také úspěšně chytil trestné střílení. Závěrečná třetina skončila bez branek, ale vyznačovala se urputným bojem o puk.

Zápas probíhal v rychlém tempu s mnoha osobními souboji. Lze tak předvedenou hru obou mužstev pochválit. Zejména je potřeba vyzvednout hru našeho brankáře, který čelil velkému množství střel a vytáhl parádní zákroky, kterými eliminoval snahu soupeře.