«

«

Čvn 10

Malešov Open – Míčový sedmiboj


Pozvánka na tradiční Malešov Open – Míčový sedmiboj. Ten se letos uskuteční v neděli 23.6. od 10.00 na obvyklém místě v Malešově na hřišti. Jak již ale bylo několikrát avizováno, v rámci vedení k samostatnosti, soběstačnosti a sebeobslužnosti, budou letos soutěžit pouze děti, které utvoří dvojice, jejichž věkový součet nesmí překročit 25 let. Pokud si kluci (pardon i děvčata) domluví dvojice předem sami mezi sebou, s kamarádem, sourozencem, spolužákem… je to jenom dobře a jejich výhoda, protože zbytek dvojic bude na místě určen losem. Startovné (na pronájem sportovišť a cen pro všechny účastníky i vítěze) bude 50,- Kč na jednu dvojici s úhradou při zápisu v 10.00 hod. Vzhledem k tomu, že naši sportovci jsou zase o rok starší, zkušenější a šikovnější, dochází i v soutěžním programu k drobným úpravám. Tou nejzásadnější je, že všechny disciplíny proběhnou formou minihry dva na dva s uzpůsobenými pravidly dané situaci. A v jakýchže kategoriích budeme letos vlastně soutěžit? Tak bude to: přehazovaná, tenis, fotbal, basketbal, házená, ping pong a nohejbal. Vítěze jednotlivých disciplín tradičně vyhlašovat nebudeme, protože nám jde u této akce, mimo zábavy s legrací, o sportovní všestrannost. Tudíž vítězem, pyšnícím se na příští rok titulem „MÍČOVÝ KRÁL“ se stane dvojice s celkově nejvyšším počtem bodů nasbíraných napříč úplně všemi soutěžemi.

Přestože na vyložené soutěžení (na zasportování ovšem určitě ano) není letos pro rodiče oficiální prostor, dovolil bych si Vás přesto srdečně pozvat, abyste fandili a podporovali své ratolesti a pomohli i s organizací na jednotlivých stanovištích. Potřeboval bych ke každé soutěži alespoň jednoho dospěláckého šéfa – sudího. Předem děkuji za vaši ochotu, která mi velice pomůže a vašemu děcku zajistí malé bezvýznamné plus. No a samozřejmě budu i velice rád, pokud se před rozjezdem do prázdninových letovisek ještě setkáme a pokecáme o tom, co je letos před námi a jak to nejlépe zmáknout.

Jako obvykle bude po celou dobu akce otevřena restaurace i s drobným občerstvením z důvodu dodržování pitného režimu a v čase oběda se bude podávat grilované z prasátka, ale také z kuřecích údů, steaky a klobásy. Zde bych vás jako každý rok požádal o vaše alespoň orientační objednávky týden předem!!!

Oficiální konec s vyhlášením vítězů, ale oceněním všech účastníků Míčového sedmiboje, proběhne přibližně kolem 16 hod. a jeho součástí bude i zhodnocení celé jarní přípravy a předání cen vítězům soutěží, které byly její součástí.

Za realizační tým mladších žáků SK Sršni Kutná Hora si dovoluji pozvat samozřejmě i všechny ostatní členy našeho klubu. Těším se na setkání s vámi a doufám, že se opět sejdeme v hojném počtu a prožijeme spolu příjemnou neděli…

Pavel Sirotek