«

«

Zář 28

Opakujeme stejné chyby

Pátek 28.9.2018 Slavoj Velké Popovice – SK Sršni Kutná Hora 4:1 (1:0,1:0,2:1) Zápasy juniorů následují v rychlém sledu, v tomto týdnu sehrají junioři dokonce hned tři mistrovská utkání. V druhém z nich zavítali Sršni na led posledního z účastníků skupiny E s kterým dosud nehráli, do Velkých Popovic.

Do Popovic jeli Sršni s cílem konečně bodovat a trochu si tak vylepšit svou reputaci. To se jim ale nepodařilo, do kolen nás srážejí stále se opakující nedostatky – neproměňování šancí, špatná obranná hra a nedisciplinovanost. V pvní třetině byla hra vyrovnaná, přesto se domácí dokázali po naší chybě jednou prosadit a získali tak jednobrankový náskok. Druhá třetina byla z naší stany herně nejlepší, přesto skončila stejným výsledkem jako ta první, my jsme několik svých jasných příležitostí na vyrovnání nedokázali využít, domácí nás potrestali při hře 5 na 3. Ve 45. minutě vykřesal malinkou jiskřičku naděje Ondra Macháček, když po samostatné akci snížil na 2:1, další naše šance zůstaly nevyužity, ale soupeř v 54. minutě využil další přesilovku a minutu před koncem utkání vstřelil, při naší hře bez brankaře, čtvrtou branku. Trenéra Bednáře a především hráče čeká ještě velká porce práce na odstranění našich chyb.

Vyloučení: 6 – 6

Využití: 2 – 0

Oslabení: 0 – 0

Sestava: Pekař (Wagenknecht), Koubský– Plíhal– Klazar, Fišar – Macháček – Cihlář, Bartoš – Hladík – Kadleček, Kopecký – Brich, Link – Bachtík, Hnilička

Trenér: Stanislav Bednář

-oldaf-